Krkonoše

Krkonoše

Pěkný výlet do Krkonoš, ani horko, ani zima. Já jsem vše dokumentoval iPhonem a babička fotoaparátem. Výchozí bod túry byl Špindlerův Mlým, odkud jsme jeli lanovkou na Medvědín. Dále jsme šli k pramenu Labe a poté po hřebenech cestou česko-polského přátelství až na Špindlerovku. Odtud jsme sjeli autobusem až do Špindlerova mlýna k parkovišti, kde jsme měli auto. Celkově jsme pěšky našli cca 15 km.

36 fotografií

Dolní Morava

Dolní Morava

Výlet na Dolní Moravu se také povedl. Počasí bylo přijatelné, jen lidí bylo poněkud více než v Krkonoších. Na kopec, kde je umístěna Stezka v oblacích jsme se vyškrábali po svých – byla to pořádná makačka. Dolů jsme pak jeli mamutí bobovou dráhou, a to byl asi největší zážitek :-).

29 fotografií

Pevnost Josefov

Pevnost Josefov

Výlet do pevnostního města Josefova byl skoro na celý den. Koupili jsme si vstupenky All Inclusive a prošli jsem toho opravdu hodně. Odpoledne jsem se ještě cestou stavili na zámku v Novém Městě nad Metují, kde mají moc hezkou zámeckou zahradu.

29 fotografií

Toulovcovy Maštale

Toulovcovy Maštale

Na výlet do Toulovcových Maštalí jsme s sebou vzali i našeho pejska Ritu. Byla to příjemná procházka lesem, přes kořeny, balvany a potůčky.

27 fotografií

Hospital Kuks

Hospital Kuks

Byla sobota, hlásili hezké počasí, tak jsme vyrazili do Hospitalu Kuks. Udělali jsme i pěší túru k Braunovu Betlému. Lidí bylo na Kuksu požehnaně, ale na turistických cestách v lese už bylo lidí o poznání méně :-).

29 fotografií

Králický Sněžník

Králický Sněžník

Hlásili hezké počasí, proto jsem si v práci vzal náhradní volno a vyrazili jsme na túru na Králický Sněžník (1423 m). Nachodili jsme cca 25 km. Občas byla cesta hodně náročná, ale zvládli jsme to :-).

27 fotografií

Kutná Hora

Kutná Hora

Začátkem září jsme navštívili 70 km vzdálenou Kutnou Horu, kde jsme si prohlédli kostnici v Sedlci, katedrálu Nanebevzetí Panny Marie a svatého Jana Křtitele v Sedlci, chrám svaté Barbory a na zpáteční cestě i zámek Kačina ve Svatém Mikuláši.

36 fotografií

Prachovské skály

Prachovské skály

Výlet do Prachovských skal se povedl. Počasí tak akorát, lidí přiměřeně – taky není hlavní sezóna. Jediné minus bylo vlažné kafe v restauraci, ale doma jsme si dali horké :-).

33 fotografií

Spouštěcí stránka · Stránka s fotografií

  1. O úroveň výše Šipka nahoru
  2. Spustit prezentaci Num. kláv. * Mezerník
  3. Podalba a náhledy (pokud existují)
  4. Share and Like buttons to share this album over social networking sites

Kdykoli zmáčkněte F1 pro zobrazení nápovědy!

Spouštěcí stránka · Stránka s fotografií

  1. Navigační panel s náhledy
  2. Předcházející foto Šipka doleva
  3. Zpět na spouštěcí stránku / o úroveň výše Šipka nahoru
  4. Přepínač režimů přizpůsobit obrazovce a velikost 1 : 1 Num. kláv. +
  5. Zobrazit / skrýt titulky / info Num. kláv. -
  6. Zobrazit / skrýt náhledy Num. kláv. -
  7. Spustit / zastavit prezentaci Num. kláv. * Mezerník
  8. Další foto Šipka doprava
  9. Dvojklik na foto přepíná mezi režimy přizpůsobit obrazovce a velikost 1 : 1. Pokud je fotografie větší než obrazovka, je možno ji myší chytit a přesunout.
  10. Panel s informacemi: titulek, informace o fotu, mapa, nákupní košik, atd.